Увага, тимчасові проблеми у роботі Державного реєстру речових прав на нерухоме майно!

Шановні суб’єкти звернення! Звертаємо Вашу увагу на те, що станом на 20.09.2019 у зв’язку з технічними роботами, які проводяться НАІС, Державний реєстр речових прав на нерухоме майно не працює.

Зміна реквізитів рахунків для сплати адміністративного збору!

Шановні суб’єкти звернення! Звертаємо Вашу увагу на те, що з 01.10.2019 року у зв’язку із введенням в дію рахунків, сформованих за стандартами ІВАН відповідно до постанови Правління Національного банку України від 28.12.2018 №162

Шановні мешканці м. Дніпра!

ЦНАП м. Дніпра щиро вітає Вас з Днем міста! У нашого міста славна історія. Місто завжди з честю переживало важкі часи та сміливо рухалося вперед. І сьогодні разом ми робимо багато, щоб місто стало краще, щоб до нас з радістю приїжджали гості, забираючи з собою часточку тепла та місцевого колориту.

Семінар «Інтелектуальна власність як важливий актив сучасного бізнесу. Шляхи набуття прав та їх захисту»!

ЦНАП м. Дніпра інформує, що 24 вересня 2019 року департамент правового забезпечення Дніпровської міської ради проводить семінар «Інтелектуальна власність як важливий актив сучасного бізнесу. Шляхи набуття прав та їх захисту».

Безоплатна правова допомога в ЦНАП м. Дніпра!

Безоплатна первинна правова допомога – вид державної гарантії, що полягає в інформуванні особи про її права і свободи, порядок їх реалізації, відновлення у випадку їх порушення та порядок оскарження рішень, дій чи бездіяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, посадових і службових осіб.

До уваги відвідувачів!

Однією з найзатребуваніших послуг, які надаються в ЦНАП м. Дніпра, є послуга «Надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно».

Реєстрація повідомлення про початок виконання підготовчих робіт

Результат надання послуги: Реєстрація повідомлення про початок виконання підготовчих робіт Суб’єкт надання послуги: АО Управління державного архітектурно-будівельного контролю Дніпровської міської ради Посилання на законодавчі акти державного рівня: Закон України №3038-VI від 17.02.2011 р. Про регулювання містобудівної діяльності Постанова КМУ №466 від 13.04.2011 р. Деякі питання виконання підготовчих і будівельних робіт Посилання на законодавчі акти місцевого […]

Внесення змін до зареєстрованого повідомлення на початок виконання будівельних робіт, що до об’єктів за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з незначними наслідками (СС1)

Результат надання послуги: Реєстрація повдомлення про початок виконання будівельних робіт Суб’єкт надання послуги: АО Управління державного архітектурно-будівельного контролю Дніпровської міської ради Посилання на законодавчі акти державного рівня: Закон України №3038-VI від 17.02.2011 р. Про регулювання містобудівної діяльності Постанова КМУ №466 від 13.04.2011 р. Деякі питання виконання підготовчих і будівельних робіт Посилання на законодавчі акти місцевого […]