Шановні суб’єкти звернення! Звертаємо Вашу увагу на те, що з 15 серпня 2018 року вступають у дію нові реквізити  для зарахування надходжень плати за надання наступних адміністративних  послуг, що надає  Головне управління Дерпродспоживслужби в Дніпропетровській області через Центр надання адміністративних послуг м. Дніпра:

  1. Видача дозволу (санітарного паспорту) на проведення робіт з джерелами іонізуючих випромінювань в установах України;
  2. Видача дозволу (санітарного паспорту) на постійні перевезення ДІВ (радіоактивних речовин і матеріалів, пристроїв і установок із джерелами іонізуючих випромінювань і радіоактивних відходів) спеціалізованим транспортним засобом;
  3. Видача дозволу (санітарного паспорту) на право експлуатації рентгенівського кабінету (зберігання та експлуатації пересувних і переносних (палатних) рентгенівських апаратів) лікувальнопрофілактичних закладів;
  4. Видача експлуатаційного дозволу оператору ринку, що провадить діяльність пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчовихпродуктів тваринного походження.

Отримувач – УДКСУ у Чечелівському районі м. Дніпра, код ЄДРПОУ: – 37989253, банк отримувача – Казначейство України (ЕАП), МФО – 899998; розрахунковий рахунок для внесення плати – 34317879221009, призначення платежу – 22012500 «Плата за надання інших адміністративних послуг».