Зміна реквізитів рахунків для сплати адміністративного збору!

Шановні суб’єкти звернення! Звертаємо Вашу увагу на те, що з 15 серпня 2018 року вступають у дію нові реквізити  для зарахування надходжень плати за надання наступних адміністративних  послуг, що надає  Головне управління Дерпродспоживслужби в Дніпропетровській області через Центр надання адміністративних послуг м. Дніпра:

Повідомлення про призупинення надання адміністративної послуги!

У зв’язку з наказом Головного управління Дерпродспоживслужби в Дніпропетровській області «Про призупинення надання адміністративної послуги» на території Дніпропетровської області, Центр надання адміністративних послуг м. Дніпра призупиняє надання адміністративної послуги

Бажаєте приватизувати земельну ділянку, яка перебуває у Вашій власності?

З 20 серпня 2018 року у місті Дніпро послугу, що надається департаментом по роботі з активами Дніпровської міської ради «Приватизація громадянином (громадянами) земельної ділянки, яка перебуває у його (їх) користуванні» можливо отримати у приміщенні відділів Центру надання адміністративних послуг м. Дніпра.

УВАГА!

У зв’язку зі змінами в законодавстві України Центр надання адміністративних послуг м. Дніпра припиняє надавати послугу «Видача висновку державної екологічної експертизи».

Строки внесення громадського проекту до Е-сервісу «Громадський проект» подовжено.

Повідомляємо, що строки внесення громадського проекту до Е-сервісу «Громадський проект» подовжено з 17 серпня 2018 року до 26 серпня 2018 року. Зазначену послугу можливо отримати у приміщенні відділів Центру надання адміністративних послуг м. Дніпра.