Рішенням Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 18 жовтня 2021 року на території Дніпропетровської області встановлюється «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

У зв’язку з цим повідомляємо, що з вхід до відділів ЦНАП м. Дніпра та віддалених робочих місць адміністратора ЦНАП здійснюється лише за наявності, крім осіб, які не досягли 18 років, негативного результату тестування на COVID-19 (ПЛР або експрес-тест), проведеного протягом останніх 72-х годин або підтвердження отримання повного курсу вакцинації (зелений сертифікат) або довідки про одужання від COVID-19, підтвердженої через мобільний додаток Дія.

Під час входу до відділів ЦНАП м. Дніпра та віддалених робочих місць адміністратора ЦНАП буде здійснюватися перевірка документів, що підтверджують негативний результат тестування на COVID-19 (ПЛР або експрес-тест), проведеного протягом останніх 72-х годин або підтвердження отримання повного курсу вакцинації (зелений сертифікат) або довідки про одужання від COVID-19, підтвердженої через мобільний додаток Дія.

Ми піклуємось про життя та здоров’я наших відвідувачів та закликаємо відповідально ставитись до карантинних обмежень.