Щорічно 3 грудня під егідою Організації Об’єднаних Націй відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю.

Цей день нагадує нам, що серед нас є люди, котрі потребують особливої уваги і турботи та об’єднує всіх небайдужих до долі людей з особливими потребами. Сила духу, цілеспрямованість, воля та характер, які щоденно демонструють люди з обмеженими можливостями – є прикладом оптимізму та жаги і любові до життя.

Відомо, що люди з обмеженими можливостями часто демонструють необмежену силу духу і талант, виграючи двобій з недугою, демонструючи великі можливості сильної Людини.

І сьогодні я хочу звернутися до таких людей, які не впали в розпач, не замкнулись у собі, а в силу власних можливостей працюють на благо нашої держави, беруть активну участь в громадському житті, займаються спортом, репетиторством, рукоділлям, художніми промислами і самодіяльністю, беруть участь у різноманітних заходах, виховують дітей та онуків.

Тож від щирого серця бажаю всім міцного здоров’я, щастя, довголіття, родинного затишку, достатку, любові і радості в домі, мудрості і витримки у всіх життєвих випробуваннях.

А також закликаю всіх небайдужих відкрити свої серця для добра, перейнятися проблемами людей з інвалідністю, створити для них умови, які дають змогу відчувати себе рівними серед рівних.

Начальник управління ВД ФССУ

в Дніпропетровській області                              Борис Мазур