Німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ, що діє за дорученням уряду Німеччини в рамках проекту «Підтримка територіальних громад у зв’язку зі збільшенням кількості ВПО», передало ЦНАП м. Дніпра мобільний кейс, завдяки якому у м. Дніпрі запрацював Мобільний офіс, що обслуговуватиме клієнтів «на дому».

Мобільний офіс вміщується в компактний металевий кейс. У ньому – ноутбук, портативні сканер та принтер, 3G USB модем для доступу до Інтернету, акумулятор та веб-камера.

Мобільний офіс наближує до мешканців м. Дніпра майже 204 послуги: від реєстрації місця проживання до реєстрації нерухомого майна та землі.

Завдяки Мобільному офісу маломобільні верстви населення нашої громади, а також мешканці віддалених від міста територій зможуть отримати послуги не відвідуючи ЦНАП та структурні підрозділи департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради, на які покладено функції здійснення реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання, видачі довідки про склад сім’ї. Це актуально, передусім, для людей, які через стан здоров’я не в змозі самостійно дістатися до ЦНАПу або приймальні департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради.