У м. Дніпрі запроваджено новий сервіс, завдяки якому за допомогою «Мобільного офісу» мешканці міста мають можливість отримати 204 послуги: від реєстрації місця проживання, отримання довідки про склад сім’ї до реєстрації нерухомого майна та землі, вдома, не відвідуючи ЦНАП.

Новий сервіс запровадили для людей з особливими потребами: особи з інвалідністю внаслідок війни, учасники бойових дій, учасники війни, Герої України, Герої Соціалістичної Праці, особи з інвалідністю I, II групи, діти з інвалідністю, громадяни, які досягли 80-річного віку.

Подати заявку на виїзне обслуговування можливо шляхом звернення представника: до ЦНАП м. Дніпра (просп. Дмитра Яворницького, 75, каб. 105  або просп. Слобожанський, 31Д, 2 поверх); через офіційний веб-сайт ЦНАП м. Дніпра в мережі Інтернет(cnap.dniprorada.gov.ua) у розділі «Заявка на виїзне обслуговування» (за посиланням https://cnap.dniprorada.gov.ua/request-mobile-office); на електронну адресу департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради [email protected]; в канцелярію департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради за адресою: м. Дніпро, вул. Старокозацька, 58, каб. 117.