У м. Дніпрі запрацював Мобільний офіс, який буде обслуговувати клієнтів «на дому». Новий сервіс запровадили для людей з особливими потребами. 

Мобільний офіс вміщується в компактний металевий кейс. У ньому – ноутбук, портативні сканер та принтер, 3G USB модем для доступу до Інтернету, акумулятор та веб-камера.
Мобільний офіс наблизить до мешканців майже 204 послуги: від реєстрації місця проживання до реєстрації нерухомого майна та землі. 
Завдяки Мобільному офісу маломобільні верстви населення нашої громади, а також мешканці віддалених від міста територій зможуть отримати послуги не відвідуючи ЦНАП та структурні підрозділи департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради, на які покладено функції здійснення реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання, видачі довідки про склад сім’ї. Це актуально, передусім, для людей, які через стан здоров’я не в змозі самостійно дістатися до ЦНАПу або приймальні департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради.
Подати заявку можливо шляхом звернення до ЦНАП м. Дніпра, через офіційний веб-сайт ЦНАП м. Дніпра в мережі Інтернет у розділі «Заявка на виїзне обслу¬говування» або на електронну адресу [email protected]
Заявку має можливість подати сам заявник або його представник. Під час подання заяви необхідно зазначити таку інформацію:
прізвище, ім’я та по батькові заявника;
соціальна категорія;
реквізити документа, що підтверджує соціальну категорію;
найменування заявленої послуги;
адреса місця реєстрації;
адреса для здійснення ВО;
контактний телефон заявника;
прізвище, ім’я та по батькові представника, якщо заявку подає представник;
контактний телефон представника, якщо заявку подає пред¬ставник.
Після отримання заявки, адміністратор ЦНАП м. Дніпра здійснює в телефонному режимі інформування суб’єкта звернення щодо умов отримання послуги та наголошує, що виїзне обслуговування можливе лише при наявності у суб’єкта звернення оригіналу документу, який дає право на здійснення виїзного обслуговування. 
Заявки розглядаються щоденно, за результатами розгляду, формується графік виїзного обслуговування та суб’єкта звернення повідомляють про дату та час приїзду адміністратора.
Перелік категорій громадян, для яких здійснюється організація безкоштовного ВО:
особи з інвалідністю внаслідок війни.
учасники бойових дій.
учасники війни.
Герої України.
Герої Соціалістичної Праці.
особи з інвалідністю I, II групи, діти з інвалідністю. .
громадяни, які досягли 80-річного віку
Результат надання послуги видається суб’єкту звернення у спосіб, прийнятний для суб’єкта звернення.