Картка послуги на e-services

Результат надання послуги: Довідка про наявність та розмір земельної частки (паю).

Суб’єкт надання послуги: АО Головне управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області

Посилання на законодавчі акти державного рівня:

Посилання на законодавчі акти місцевого рівня:

Підстава для отримання послуги: Заява про надання відомостей з Державного земельного кадастру.

Вичерпний перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги:

Порядок та спосіб подання документів, необхідних для отримання послуги: Заява про надання відомостей з Державного земельного кадастру у паперовій формі з доданими документами подається до центру надання адміністративних послуг заявником або уповноваженою ним особою особисто або надсилається рекомендованим листом з описом вкладення та повідомленням про вручення.

Вартість послуги: Безоплатно

Строк надання послуги:

Дні виконання:

Перелік підстав для відмови у наданні послуги: 1. У Державному земельному кадастрі відсутні запитувані відомості.
2. Із заявою про надання відомостей з Державного земельного кадастру звернулася неналежна особа (право на отримання надано громадянам (зокрема, довідки про наявність та розмір земельної частки (паю) – для подання уповноваженим представником сім’ї до місцевої державної адміністрації або до виконавчого комітету сільської, селищної ради заяви про надання державної соціальної допомоги).
3. Документи подані не в повному обсязі (відсутність документа, що підтверджує повноваження діяти від імені заявника) та/або не відповідають вимогам, встановленим законом (заява не відповідає встановленій формі).

Можливі способи отримання відповіді (результату): Видається центром надання адміністративних послуг заявнику (уповноваженій особі заявника), або надсилається поштою на адресу, вказану заявником у заяві.

Термін дії послуги:

Коментар: *Форми заяв про надання відомостей з Державного земельного кадастру наведені у додатках 1, 2 до інформаційної картки адміністративної послуги.


Документи: