Сьогодні відділ  своєї роботи, яка проходила в абсолютно новому форматі. Саме 1 листопада 2016 року відділ ЦНАП м. Дніпра «Лівобережний» було відкрито не просто в сучасному, оновленому приміщенні, а – в Торгівельному центрі «Наша Правда». Головною ідеєю такого вибору було зручність та комфортність для мешканців міста та відхід від бюрократичного минулого.

Річниця – це гарний час для підведення підсумків діяльності відділу ЦНАП м. Дніпра «Лівобережний».

За рік роботи ЦНАП відвідало 64 378 мешканців міста та області, які отримали відповідні адміністративні послуги. Головними подіями цього року було збільшення переліку послуг, створення власного сайту, на якому кожний може дізнатися ще більше корисної інформації про адміністративні послуги, замовити їх он-лайн, записатися на прийом до ЦНАП через електронну чергу тощо.

Також, було проведено ряд заходів для отримання адміністраторами доступу до відомостей Державного земельного кадастру, що надало можливість адміністраторам ЦНАП самостійно та швидко видавати громадянам витяги з Державного земельного кадастру.

Однак, незважаючи на комфортний офіс ЦНАП, пріоритетним напрямком роботи стало зменшення відвідувань громадянами ЦНАП до одного візиту. Мова йде про замовлення послуг в електронному вигляді або отримання результату послуги. Так, було відпрацьовано можливість перегляду результату адміністративних послуг, які надаються ДАБІ у Дніпропетровській області, заявниками в електронному кабінеті e-servises, що з економило кошти та час мешканців області, які витрачати на дорогу цілий день. Крім того, запроваджено нові електронні послуги у сфері ДАБІ м. Дніпра. Так, були розроблені електронні форми з автоматичною перевіркою введених даних та інтерактивними підказками, які мінімізують ризик допущення помилок при їх заповненні. За рахунок автоматизації перевірки введених даних значно пришвидшується процес розгляду документів та ухвалення рішення. Сподіваємось такі нововведення дозволять заощадити час, фінансові ресурси та зменшують ризики зловживань або шахрайства.

Мешканці Самарського, Центрального, Соборного, Індустріального та Амур-Нижньодніпровського районів можуть отримати у відділі ЦНАП повторну довідку про склад сім’ї за один день, замовивши її через Інтернет на сайті ЦНАП.

Звичайно, найкращою оцінкою нашої роботи – це відгуки наших відвідувачів. Ми працюємо для Вас.

Користуючись нагодою та від всієї команди ЦНАП м. Дніпра, хочемо подякували нашому генератору ідей – Янике Мерило. Ми раді працювати під Вашим керівництвом, дивуватися Вашим неформальним ідеям, простим та ефективним рішенням складних проблем.

Дякуємо за підтримку Дніпропетровську обласну державну адміністрацію, окремі слова подяки Олені Лічманенко, Тетяні Шаповаловій.

Впровадження електронних ідей – це завдяки нашій дружній співпраці з колегами з управління інформаційних технологій Дніпровської міської ради, а створення святкових заходів – з колегами з управління молоді Дніпровської міської ради.

Багато слів подяки хочеться сказати багатьом колегам. Дякуємо Вам за співпрацю та підтримку. І звичайно дякуємо за віддану працю адміністраторам ЦНАП, тому що саме Ви своєю роботою створюєте наш рейтинг.

Всім дякуємо за привітання. У нас ще багато ідей!