На сьогодні, ЦНАП м. Дніпра забезпечує прийом та видачу документів від громадян з усієї області, які бажають отримати адміністративні послуги, що надаються Головним управлінням Держпраці у Дніпропетровській області.

Як відомо, в Дніпропетровській області зосереджено багато промислових підприємств, що виконують роботи підвищеної небезпеки на які необхідно отримання дозволів, декларацій. Саме від адміністраторів ЦНАП м. Дніпра залежить швидкість та якість обслуговування громадян, особливо це важливо для тих мешканців області, які приїжджають до обласного центру маючи обмеження за часом перебування у місті.

У нараді прийняли участь начальник Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області Владислав Снісар та начальник Управління адміністративних послуг та дозвільних процедур Департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради Олена Огієнко, під час якої було розглянуто питання  додержання вимог нормативно-правових актів при прийманні документів, дотримання строків надання адміністративних послуг та шляхи вдосконалення співпраці з цих питань.

Також, розглянуто питання впровадження декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання в електронному форматі відповідно до Постанови КМУ від 07.12.2016 р. № 922. Наразі працюємо над цим та сподіваємось у нас з’явиться ще одна електронна послуга.