В ЦНАП м. Дніпра у тестовому режимі запроваджено надання послуги «Видача довідки про реєстрацію місця проживання особи, якщо дані містяться в Електронній картотеці обліку зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб».

Звертаємо увагу, що дану послугу в ЦНАП мають можливість отримати лише ті мешканці міста, дані щодо яких містяться в Електронній картотеці.

Нагадуємо, що для того, щоб інформація стосовно реєстрації місця проживання з’явилась в Електронній картотеці, необхідно звернутися до приймальні відділу обліку проживання фізичних осіб управління у сфері державної реєстрації департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради та надати наступний перелік документів: копію паспортів та ІНН зареєстрованих за адресою осіб, копію правовстановлюючого документу.

Адреси приймалень можливо знайти на сайті https://dniprorada.gov.ua/uk/page/departament-administrativnih-poslug-ta-dozvilnih-procedur-dniprovskoi-miskoi-radi.

Отримати послугу «Видача довідки про реєстрацію місця проживання особи, якщо дані містяться в Електронній картотеці обліку зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб» можливо шляхом здійснення попереднього запису в електронну чергу на сайті ЦНАП м. Дніпра.

Для цього необхідно на сайті обрати розділ «онлайн черга», заповнити анкету, розпочати попередню реєстрацію, обрати відповідну послугу та відділ ЦНАП, в якому Ви бажаєте отримати довідку форми 13.