Повідомлення про тимчасове призупинення надання адміністраторами ЦНАП м. Дніпра інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, у зв’язку з технічними обставинами, що виникли в роботі Державного реєстру прав.


Інформуємо Вас про те, що зазначену інформацію в паперовому вигляді надають: будь-які суб’єкти державної реєстрації прав (у м. Дніпро зазначені повноваження здійснює відділ реєстрації майнових прав, що знаходиться за адресою: вул. Старокозацька, 56, 2-й поверх) або нотаріуси. Розмір адміністративного збору за надання інформація в паперовому вигляді складає 40 грн. згідно ст. 34 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
При цьому, інформуємо Вас про можливість отримання даної інформації в електронній формі. Для цього необхідно:

  1. Бути зареєстрованим користувачем Кабінету електронних сервісів (mail.gov.ua). Покрокова інструкція за посиланням https://kap.minjust.gov.ua/services/rrpinstruction , відеоінструкцція http://www.nais.gov.ua/download/video/kap_poshuk.mp4
  2. Надати інформацію про себе:
    фізичні особи: прізвище, ім’я та по батькові; реєстраційний номер облікової картки платника податків (у разі наявності); серію та номер паспорта громадянина України.
    юридичні особи: найменування; податковий номер.
  3. Здійснити оплату за надання інформації з Державного реєстру речових прав з використанням платіжних систем через мережу Інтернет (розмір адміністративного збору за надання інформації в електронній формі становить 20 грн.)

Звертаємо Вашу увагу, що інформація з Державного реєстру прав на нерухоме майно у паперовій або електронній формі має однакову юридичну силу.

Просимо вибачення за тимчасові труднощі!
Про відновлення роботи повідомимо додатково.