ЦНАП м. Дніпра щиро вітає Вас з Днем міста! У нашого міста славна історія. Місто завжди з честю переживало важкі часи та сміливо рухалося вперед. І сьогодні разом ми робимо багато, щоб місто стало краще, щоб до нас з радістю приїжджали гості, забираючи з собою часточку тепла та місцевого колориту.

Майбутнє Дніпра залежить передусім від нас, від нашої самоповаги, підтримки один одного і бажання зробити місто сучасним і комфортним.

Усі досягнення, якими славиться Дніпро, складаються зі щоденної праці, знань і талантів її мешканців. Бо тільки разом ми розвиваємо й покращуємо сьогодення, разом крокуємо в майбутнє. Нашими спільними зусиллями твориться неповторний образ затишного Дніпра.

Бажаємо, всім міцного здоров’я, натхнення й творчого підходу до виконання будь-якої справи та щоб наше місто й надалі процвітало, виховувало для України талановитих вчених, митців, літераторів, лікарів, вчителів – тих, хто прославлятиме Україну в світі.

Нехай у місті панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра, а в кожному домі – родинний затишок, мир, любов та достаток.