ЦНАП м. Дніпра інформує, що 24 вересня 2019 року департамент правового забезпечення Дніпровської міської ради проводить семінар «Інтелектуальна власність як важливий актив сучасного бізнесу. Шляхи набуття прав та їх захисту».

Захід відбудеться за адресою: м. Дніпро, вул. Воскресенська, 23, Центральна міська бібліотека для дорослих. Реєстрація – о 10:00, початок о 10.30.

Мета семінару – ознайомити учасників з основами права інтелектуальної власності, можливостями та стратегіями реєстрації прав на торгівельні марки, винаходи, промислові зразки та об’єкти авторського права в Україні та за її межами.

Окрему увагу буде приділено питанням захисту об’єктів права інтелектуальної власності на митних кордонах України та ЄС.

До участі запрошуються представники малого і середнього бізнесу, практикуючі адвокати, корпоративні юристи – практики. Семінар також буде цікавим представникам органів місцевого самоврядування, що відповідають за використання символіки територіальних громад.

Обов’язкова попередня реєстрація за посиланням https://forms.gle/Qe22WUfkvxfFZZtEA, контактний телефон організаторів семінару: 744 15 89.

Більш детальну інформацію щодо проведення заходу розміщено на офіційному веб-сайті Дніпровської міської ради, веб-ресурс «Бізнес-простір Дніпра», розділ «Заходи для бізнесу» https://dniprorada.gov.ua/uk.